Blog

Sådan finder du lagerlokaler i København

Står din virksomhed og mangler lagerlokaler til opbevaring af jeres varer og materialer? Så er det måske tid til at finde lagerlokaler, som kan opfylde jeres behov for opmagasinering. Der er masser af muligheder for at finde ledig plads til jeres virksomhed, og der er mange forskellige områder at vælge over hele landet. I dette indlæg ser vi nærmere på udvalget af lager til leje i København, så du kan få et godt overblik over mulighederne for at skaffe ekstra lagerplads til din virksomhed i hovedstaden.

Hvor kan man finde lager til leje i København?

København er Danmarks største by og hjemsted for et væld af store danske og internationale virksomheder. Der investeres løbende store summer i ejendomsudvikling i byen fra både danske og internationale investorer, og derfor er der også gode muligheder for at finde et lager til leje i København.

Det bedste sted at starte, når du leder efter lagerlokaler i København, er med en onlinesøgning. Du kan hurtigt søge efter ledige lagerlokaler og få et overblik over alle muligheder og ledige lokaler lige nu. Når du søger, er det vigtigt at afgrænse din søgning, så du kun får vist alle de mest relevante lagerlokaler, som passer til de præferencer og behov, en virksomhed har.

Hvilke kriterier skal lagerlokaler i København leve op til?

Når du skal søge efter lagerlokaler i København, er det vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvilke kriterier lokalerne skal leve op til. Her kan du f.eks. overveje, hvor meget plads du har brug for. Det kan du estimere ved at lægge et budget og få en idé om, hvor meget lagerplads du skal bruge til din virksomhed.

Du kan også overveje, om lokalerne skal leve op til andre krav såsom en særlig indretning. Skal det være åbne lokaler, hvor man selv har mulighed for at indrette og opdele pladsen, så den passer til de behov, man har? Eller skal arealet være opdelt i forvejen, så man ikke selv skal sørge for at dele pladsen op?

Kom godt i gang med din søgning lige her

Når du skal finde lager til leje i København, er det mest oplagte sted at starte lige her. Vi kan nemlig guide dig godt på vej mod at finde de helt rette lagerlokaler til din virksomhed. Vi henviser til Danmarks førende onlineportal for erhvervslejemål, Lokalebasen.dk. De har flere tusinde ledige lejemål, herunder en masse lagerlokaler i København og resten af landet.

5 fordele ved at leje lagerlokaler

Både som virksomhed og privatperson kan det i nogle perioder eller på længere sigt være værd at benytte sig af lagerlokaler. For virksomheder vil det ofte være tilfældet, hvis der er vækst og behov for mere plads til opbevaring af varer og andet inventar. Så hvornår er det en god idé at benytte sig af lager til leje, og hvad er fordelene ved det? Det ser vi nærmere på i dette indlæg.

1. Ekstra plads til en overkommelig pris

Ved at leje lagerlokaler kan din virksomhed løse problemer med pladsmangel i jeres nuværende kapacitet relativt hurtigt og billigt. Hos Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over alle tilgængelige lagerlokaler til leje i dit område. Det giver dig gode muligheder for at finde ekstra lagerplads til din virksomhed til den skarpeste pris, og udbuddet er i den seneste tid steget markant.

2. En fleksibel løsning

At benytte lager til leje er en fleksibel løsning for alle virksomheder, som mangler lagerplads. Ved at leje lagerlokalerne kan du nemlig opsige kontrakten og slippe af med den ekstra plads, hvis der ikke længere er behov for den. Det kan eksempelvis være en løsning for virksomheder med sæsonbetonede varer, hvor der i nogle perioder er behov for den ekstra plads, mens der i andre perioder er behov for at nedskalere.

3. Du undgår en stor investering

Ved at benytte lager til leje kan du undgå den store investering, som det er at købe og eje sine egne lagerlokaler. Hvis du er relativt sikker på, at din virksomhed har brug for ekstra lagerplads på permanent basis, kan det være mest rentabelt at investere i egne lokaler. Ser fremtiden mere usikker ud, vil lagerlokaler til leje ofte være en bedre og mere sikker løsning. At investere i ekstra lagerplads, som man alligevel ikke har brug for, kan være en dyr løsning.

4. Enklere budgettering

Når du lejer lagerlokaler, bliver det ganske nemt og enkelt at budgettere dine udgifter til lagerplads. Du kender den månedlige leje for lokalerne, og du ved, hvor meget du skal betale i depositum osv. Når man køber sine egne lokaler, bliver det mere kompliceret og usikkert at lave budget for udgifterne på kort og lang sigt. 

5. Den bedste løsning på kort sigt

At købe eller leje er ofte en vigtig beslutning for de fleste virksomheder, og det gælder også, når du ser på lagerlokaler. Hvis du på forhånd ved, at du ikke skal bruge lokalerne i mere end ca. fem år, vil det ofte være mest rentabelt at finde lager til leje. Skal du bruge lokalerne i mere end fem år, bør du ofte se på mulighederne for at købe og eje lokalerne.

Lagerlokaler kan give dig mange fordele

Har du brug for mere plads til opbevaring? Både private og erhverv kan stå med en udfordring, når det kommer til pladsmangel. Det kan derfor være en god ide at leje et lagerlokale, som kan hjælpe dig med opbevaring og give mere plads. Vi gennemgår her nogle af de fordele, der er ved at leje lagerlokaler som erhverv.

Få mere plads på kontoret

En af de helt store fordele ved at leje lagerlokaler er, at du får meget mere plads på dit kontor eller i dine lokaler. Det kan være, at du har været i vækst og nu pludselig har brug for mere opbevaring til varer. Det kan også være, at du på grund af inflationen nu står med flere usolgte varer end forventet. I begge tilfælde er det noget, som kan optage meget plads på kontoret eller i dine lokaler. Lej derfor lagerlokaler, og kom af med disse ekstra varer. 

Gør flytningen nemmere

En anden rigtig god grund til og fordel ved at leje lagerlokaler er, at det gør flytningen til nye rammer for din virksomhed lettere. Om det er, fordi du først overtager de nye lokaler, efter du skal være ude af de gamle, eller fordi du skal flytte din virksomhed til et andet land eller en ny by i Danmark, så kan lagerlokaler hjælpe til at gøre denne flytning nemmere. Her kan du opbevare alt fra varer, som skal flyttes med over, til møbler, gulvtæpper, interiør og meget mere. Du kan derfor nemt have alle dine ting lige i nærheden, til du overtager de nye lokaler, hvilket også gør, at du nemmere og hurtigere kan flytte ind i de nye rammer.

En god begyndelse for iværksætteren

Den sidste fordel er mere rettet mod iværksætteren. Lagerlokaler kan nemlig også give en rigtig god start til entreprenøren, som ønsker at starte sin egen virksomhed. Det er de færreste, som har plads til en masse papkasser med varer og prøver derhjemme. Ved at finde plads på et lager slipper du for rodet derhjemme. Det giver mere plads til at lade tankerne og kreativiteten løbe frit, når ikke kasser og rod hober sig op omkring ørene på dig. På samme tid gør det heller ikke, at du skal vente med at starte din virksomhed op, til du har de helt rette lokaler, da et lager giver dig disse. Du kan derfor med god fordel begynde din virksomhed og spændende ide allerede i dag, når du vælger at leje plads på et lager.